La Comissió Europea creu que Espanya està “desequilibrada”

Alerta que té elevades taxes de deute, dèficit i atur

Publicitat

La Comissió Europea alerta que hi ha “desequilibris macroeconòmics” a Espanya per les elevades taxes de deute, atur i dèficit i pel resultat negatiu de la balança d’inversions exteriors. Segons un informe publicat aquest dimarts, Espanya és un dels 13 estats als quals es farà una “revisió a fons” el 2020. “Hi ha problemes relacionats amb la sostenibilitat externa, el deute privat i públic en un context d’elevat atur i un dèbil creixement de la productivitat”, indica en l’informe l’executiu europeu, que també alerta que “el dèficit persistent implica que encara l’elevat deute públic només es redueixi lentament”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca