Cs demana 3.000€ a Buch per no posar la bandera espanyola a Premià de Mar

"Que pagui de la seva butxaca els seus capricis separatistes i no els faci pagar als ciutadans de Premià de Mar"

Publicitat

Cs ha reclamat aquest dimarts a l’exalcalde de Premià de Mar (Barcelona) i conseller d’Interior, Miquel Buch, que pagui de la seva butxaca els més de 3.000 euros de multa d’impostos al consistori “per no respectar la sentència judicial” que els obligava a restablir la bandera d’Espanya a la façana del consistori.

“Que pagui de la seva butxaca els seus capricis separatistes i no els faci pagar als ciutadans de Premià de Mar”, ha reclamat en un comunicat el portaveu de Cs a Premià de Mar, José María Cano.

Segons Cano, Buch va ser “instigador i màxim responsable” que l’ajuntament de Premià de Mar no complís amb la llei de banderes, i l’ha acusat de posar el consistori al servei del procés independentista.

Així, ha demanat al consistori que li faciliti l’expedient íntegre amb el procediment i la sanció imposada, així com tots els informes de secretaria relacionats amb aquest episodi.

Publicitat

Cs va presentar denúncia contra l’Ajuntament de Premià de Mar el 2016 “per incompliment reiterat del requeriment judicial” que els obligava a restablir la bandera espanyola a la façana del consistori.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca