Els Mossos detenen dues dones per explotar sexualment una menor

Van captar la menor oferint-li una feina com a relacions públiques en un local d'oci nocturn de Barcelona

Publicitat

Agents de la Policia de la Generalitat- Mossos d’Esquadra de la Divisió d’Investigació Criminal (DIC) van detenir el 10 de desembre dues dones, de nacionalitat marroquina i de 32 i 38 anys, com a presumptes autores d’un delicte d’explotació sexual de menors.

La investigació es va iniciar al mes juny de 2019 quan els Mossos van tenir coneixement que dues dones estarien explotant sexualment una menor des de feia mesos.

Fruit de les indagacions policials els policies van constatar que la menor havia vingut el mes de febrer d’aquest any a la ciutat de Barcelona a passar uns dies amb uns amics. Una nit va conèixer en un local d’oci nocturn de la ciutat una dona de nacionalitat marroquina que li va oferir treballar com a relacions públiques del local a canvi d’una important remuneració econòmica. Aquesta va acceptar l’oferta i es va traslladar a viure al domicili que la dona tenia a Barcelona.

Al cap de pocs dies l’actitud de la dona va canviar i va començar a induir la menor a consumir substàncies estupefaents i a mantenir relacions sexuals amb diferents homes a canvi de diners.

Publicitat

La dona, amb l’ajuda d’una altra, captaven els clients en el mateix local d’oci on havien conegut la menor. Totes dues obligaven la menor a lliurar-les íntegrament els diners que aquests li pagaven pels serveis sexuals, i quan es negava a mantenir relacions sexuals amb algun client, rebia amenaces per part de les dues adultes, fins i tot una d’elles la va amenaçar en diverses ocasions amb una arma de foc.

Davant aquests fets el dia 10 de desembre es va establir un dispositiu policial que va permetre detenir les dues dones. El mateix dia es va realitzar l’entrada i escorcoll als domicilis de les detingudes a Barcelona i Mataró, on els agents van intervenir una arma de foc i 7.650 euros en efectiu.

Les arrestades van passar a disposició judicial l’11 de desembre i el jutge va decretar la seva llibertat en càrrecs amb mesures cautelars.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca