Sánchez Llibre lamenta el primer “menyspreu” de la Generalitat del 2020

Foment exposa la seva molèstia de començar el nou any amb una altra pròrroga pressupostària a Catalunya

Publicitat

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha advertit aquest dilluns que “començar el 2020 amb una altra pròrroga pressupostària és un menyspreu a la ciutadania i als agents econòmics de Catalunya”.

Així s’ha expressat en roda de premsa aquest dilluns per fer balanç del seu primer any de mandat, que va arrencar el 5 de novembre del 2018, i en la qual ha insistit que, perquè hi hagi estabilitat política, són necessaris uns pressupostos a Catalunya i a tot Espanya.

Sánchez Llibre ha valorat positivament l'”inici d’enteniment” entre el Govern i els comuns en matèria d’ingressos per als pressupostos del 2020, però ha advertit que quan coneguin els pressupostos, els ingressos i les despeses, ja es posicionaran.

Sobre un eventual augment dels tipus impositius, ha sostingut que el que defensen des de la patronal és incrementar l’activitat econòmica i un marc de fiscalitat competitiva, que ja van presentar al juliol d’aquest any.

Publicitat

“Enteníem que més pressió fiscal per a les persones físiques que habitualment paguem els nostres impostos i més pressió fiscal per a les empreses, que ja estem per sobre de la mitjana europea, era una mesura que anava en contra de l’increment de l’activitat productiva i anava en contra de la competitivitat de les nostres companyies”, ha argumentat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca