Sánchez Llibre lamenta el primer “menyspreu” de la Generalitat del 2020

Foment exposa la seva molèstia de començar el nou any amb una altra pròrroga pressupostària a Catalunya

El president de Foment del Treball, Josep Sánchez Llibre, ha advertit aquest dilluns que “començar el 2020 amb una altra pròrroga pressupostària és un menyspreu a la ciutadania i als agents econòmics de Catalunya”.

Publicitat

Així s’ha expressat en roda de premsa aquest dilluns per fer balanç del seu primer any de mandat, que va arrencar el 5 de novembre del 2018, i en la qual ha insistit que, perquè hi hagi estabilitat política, són necessaris uns pressupostos a Catalunya i a tot Espanya.

Sánchez Llibre ha valorat positivament l'”inici d’enteniment” entre el Govern i els comuns en matèria d’ingressos per als pressupostos del 2020, però ha advertit que quan coneguin els pressupostos, els ingressos i les despeses, ja es posicionaran.

Sobre un eventual augment dels tipus impositius, ha sostingut que el que defensen des de la patronal és incrementar l’activitat econòmica i un marc de fiscalitat competitiva, que ja van presentar al juliol d’aquest any.

“Enteníem que més pressió fiscal per a les persones físiques que habitualment paguem els nostres impostos i més pressió fiscal per a les empreses, que ja estem per sobre de la mitjana europea, era una mesura que anava en contra de l’increment de l’activitat productiva i anava en contra de la competitivitat de les nostres companyies”, ha argumentat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca