QUIET’S? | Ana Leovy

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Deu preguntes i deu respostes per saber qui és què

La pintora mexicana Ana Leovy, centrada principalment en acrílics, témpera i aquarel·la, ha creat un imaginari narratiu de vius colors on la desproporció representa emoció, moviment i vitalitat. Deixant-se fluir pretén mostrar a dones fortes i segures que viuen en mons vibrants que sovint són una fusió entre la vida real i la seva imaginació.

Ana Leovy: Heavy Dreams, 28×38.

Des d’una percepció molt introspectiva, com bé sintetitza en la seva frase descriptiva d’Instagram: “Painting things I think, things I see, and things I think I see”, ens adintrem a la seva psicologia interna:

Quina consideres que és la teva primera obra?

- Publicitat -

El dibuix d’un sándwich que vaig fer als 6 anys utilitzant pastel.

La teva cita preferida? De qui és?

“Andábamos sin buscarnos pero sabiendo que andábamos para encontrarnos” del llibre Rayuela de Julio Cortázar.

De quin color i en quin to visualitzes els records?

Siempre es diferente.

Quina escena cinematogràfica t’ha marcat més?

La pel·lícula Grans expectacions, en concret, el petó a la font. És gairebé al principi, quan el Finn, el personatge principal es troba al pati central de la casa on la Stella està prenent aigua d’una font i el convida a prendre d’ella. Quan Finn s’acosta, ella li fa un petó.

Quin és el teu objectiu a la vida? Quin és el sentit de la vida?

Ho estic descobrint.

En el cas de viure una apocalipsi i et donessin l’oportunitat de recrear una societat, quinx famosx t’acompanyaria?

Leonardo Dicaprio.

Tria una característica que admiris de la humanitat

La capacitat d’unió i fortalesa davant una situació difícil.

Quina cançó cantaries en un karaoke sense parar?

Hasta la Raíz, Natalia Lafourcade.

Ens comparteixes una mania curiosa?

No puc sortir de casa sense el meu pot d’aigua, m’agrada saber que vaig prendre el que havia de prendre durant el dia.

Què penses del nudisme?

No ho fem suficient.

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca