La Cimera del Clima aprova un acord que ja exigeix canvis per a l’any 2020

Demana a les parts augmentar la seva ambició climàtica en matèria de reducció d'emission

Publicitat

La XXV Conferència de les Parts de la Convenció Marc de Canvi Climàtic (COP25) ha aprovat, finalment, un acord que recull els tres aspectes pels quals Xile va demanar ajuda de facilitació a Espanya, que inclouen l’ambició climàtica, els mecanismes de pèrdues i danys i el finançament.

El document final ‘Xile-Madrid Temps per a l’Acció’ demana a les parts augmentar la seva ambició climàtica en matèria de reducció d’emissions l’any 2020, d’acord amb la recomanació científica de limitar el creixement de la temperatura global a 1,5ºC.

Durant el plenari la discussió que ha estat a punt de tirar per terra l’acord per l’oposició del Brasil a incloure dos articles sobre el paper dels oceans i la terra. Després d’un intens debat i davant la petició unámime del fòrum, finalment va ser aprovat perquè el Brasil va tenir en consideració” Tuvalu i Indonèsia.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca