Joan Cortés, nou director tècnic de l’OBC

La comissió de valoració va aprovar per unanimitat la candidatura de Cortesa

Publicitat

El consell rector del Consorci de L’Auditori i l’Orquestra ha ratificat aquest divendres la proposta de la comissió de valoració de designar Joan Cortès com a nou director tècnic de l’Orquestra Simfònica de Barcelona i Nacional de Catalunya (OBC).

Cortés s’incorpora d’aquesta manera a l’equip de direcció liderat per Robert Brufau per desenvolupar el nou projecte artístic de L’Auditori, ha informat la sala en un comunicat.

La comissió de valoració va aprovar per unanimitat la candidatura de Cortés, valorant la seva extensa trajectòria professional, en què ha estat director tècnic de l’Orquestra Simfònica del Vallès (OSV) i ‘senior training program coordinator’ de l’Australian National Academy of Music.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca