3.000 efectius en el desplegament policial pel clàssic

1.000 seran agents dels Mossos d'Esquadra

Publicitat

Uns 1.000 mossos d’Esquadra garantiran la seguretat de les immediacions del Camp Nou i de la celebració del clàssic entre el Barça i el Madrid, en un dispositiu de seguretat que en total comptarà amb 3.000 efectius, entre Mossos i membres de la seguretat privada del club.

Així ho han explicat en una roda de premsa el conseller d’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, i el comissari en cap dels Mossos d’Esquadra, Eduard Sallent, que han garantit que se celebrarà el partit i que actuaran davant qualsevol eventualitat, a més de puntualitzar que es tracta d’un dispositiu lleugerament superior a l’habitual.

Ha indicat que el dispositiu tindrà dues fases: en la primera s’establirà un cordó de seguretat a partir del matí del 18 de desembre amb filtres i controls, i que garantirà l’accés al partit dels jugadors i àrbitres, i la segona se centrarà en l’accés del públic i el partit en si.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes