TMB detecta 28 casos d’alteracions de pleura entre els treballadors per “possible relació amb l’exposició a l’amiant”

L'empresa assegura que el material tòxic és "el problema que més preocupa actualment" als seus responsables

Publicitat

Transports Metropolitans de Barcelona (TMB) ha informat aquest dimecres d’un nou cas d’alteració pleural entre els treballadors en actiu de Metro que eleva el nombre total, ara com ara, a 28. Aquests treballadors pateixen alteracions pleurals “en què s’ha documentat la possible relació amb l’exposició a l’amiant” i se’ls recomana un control periòdic més freqüent, segons informa TMB en un comunicat. També hi ha el cas, comunicat anteriorment, d’un treballador que ha tingut càncer broncopulmonar i que, després de seguir tractament, s’ha reincorporat a la feina. TMB ha emès un comunicat aquest dimecres a la tarda en què assegura que l’amiant és “el problema que més preocupa actualment” als responsables de la companyia. Aquest dimecres al matí s’ha fet públic el primer reconeixement per part de la Seguretat Social de la incapacitat permanent per exposició a l’amiant.

TMB recorda que des de fa un any ha promogut revisions mèdiques als treballadors en actiu que han estat “en escenaris de potencial exposició a les fibres d’amiant” i que aquestes proves es van estendre després a personal jubilat o que és baixa de l’àrea de manteniment.

Entre els jubilats o persones que han causat baixa, s’han completat 131 proves i s’han identificat vuit casos de malalties relacionades amb “una potencial exposició a l’amiant”, que és l’expressió que utilitza TMB. Quatre són alteracions pleurals i quatre més tumors broncopulmonars –comptant-ne tres que ja estaven diagnosticats–. Quatre casos més s’han derivat per a estudi.

L’empresa destaca en el comunicat que el reconeixement d’invalidesa permanent absoluta per malaltia professional de l’antic treballador, que els advocats de Col·lectiu Ronda han fet públic aquest dimecres, “es basa en la informació de la visita mèdica realitzada arran de les citacions enviades des de l’empresa a antics empleats jubilats”.

Publicitat

TMB assegura que la companyia és “conscient i sensible a la inquietud que existeix a la plantilla per la salut” i que té “la voluntat de tractar de manera responsable, diligent i transparent la problemàtica de l’amiant present a la xarxa de metro de Barcelona”.

Fins ara s’han retirat unes 133 tones d’amiant de la xarxa i se n’han tractat 79 tones més, d’un total de 441 tones inventariades en forma de planxes, tubs i altres elements constructius. El pla de TMB és eliminar o confinar tot el fibrociment del metro en tres anys.

En el pla integral per retirar l’amiant del metro, TMB hi ha destinat 9,5 MEUR en contractacions de treballs de desamiantatge, consultories, analítiques i vigilància de la salut. També ha comprat 42 trens per substituir els més antics de les línies 1 i 3 de metro, en part dels quals s’ha detectat pintura amb contingut d’amiant, amb un cost de 268 MEUR.

L’estiu passat es va realitzar una campanya d’anàlisis ambientals consensuada entre TMB i un grup d’experts creat per l’Agència de Salut Pública de Barcelona (ASPB) que va confirmar que actualment no hi ha fibres d’amiant a l’aire de les estacions, túnels i trens.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca