Sánchez prefereix trucar primer Urkullu

Torra serà el segon de la seva ronda amb presidents autonòmics

El president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, començarà la seva ronda de trucades als presidents autonòmics amb el lehendakari, Iñigo Urkullu, i el segon serà el president català, Quim Torra, d’acord amb l’ordre protocol·lari de les comunitats autònomes, segons ha dit ell mateix en declaracions als periodistes quan arrivaba al Consell Europeu que se celebra a Brussel·les.

Publicitat

Sánchez ha aclarit que les trucades començaran la setmana vinent i que la seva intenció és veure’s primer amb el president del PP, Pablo Casado, i la portaveu de Cs, Inés Arrimadas i que les farà d’acord amb “ordre tradicional partint de l’antiguitat dels Estatuts (d’autonomia), com sempre s’ha fet”.

Així, preguntat per si no tindria el ‘gest’ de trucar primer a Quim Torra, com reclama la Generalitat, ha respost: “li trucaré en segon lloc, després del lehendakari del País Basc, no crec que que hi hagi cap problema”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca