Sánchez prefereix trucar primer Urkullu

Torra serà el segon de la seva ronda amb presidents autonòmics

Publicitat

El president del Govern espanyol en funcions, Pedro Sánchez, començarà la seva ronda de trucades als presidents autonòmics amb el lehendakari, Iñigo Urkullu, i el segon serà el president català, Quim Torra, d’acord amb l’ordre protocol·lari de les comunitats autònomes, segons ha dit ell mateix en declaracions als periodistes quan arrivaba al Consell Europeu que se celebra a Brussel·les.

Sánchez ha aclarit que les trucades començaran la setmana vinent i que la seva intenció és veure’s primer amb el president del PP, Pablo Casado, i la portaveu de Cs, Inés Arrimadas i que les farà d’acord amb “ordre tradicional partint de l’antiguitat dels Estatuts (d’autonomia), com sempre s’ha fet”.

Així, preguntat per si no tindria el ‘gest’ de trucar primer a Quim Torra, com reclama la Generalitat, ha respost: “li trucaré en segon lloc, després del lehendakari del País Basc, no crec que que hi hagi cap problema”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca