La PIMEC rebutja un salari mínim de 1.200€ i demana parlar d’altres qüestions socials

El president de la patronal de pimes avisa que un augment podria fer perdre "competitivitat" a les empreses catalanes

Publicitat

El president de PIMEC, Josep González, ha avisat aquest dijous que veu amb “preocupació” la proposta d’un salari mínim català que planteja el Govern. En un esmorzar informatiu, González ha dit que des de la patronal de les petites i mitjanes empreses veuen “amb reserves” la proposta perquè “pot portar factors de no competitivitat”. “Una cosa és apujar el salari mínim i una altra fer pujades significatives”, ha dit González, que ha reclamat “seriositat” davant d’idees com les de situar el salari mínim català en 1.200 o 1.300 euros. “Fer una pujada de salari mínim a 1.300 euros és situar Catalunya en un pla de no-competitivitat respecte a d’altres regions”, ha advertit.

González ha dit que no creu que la voluntat del Govern sigui col·locar “les empreses en una situació de no-competitivitat”.

En aquest sentit, ha afirmat que si es tracta de millorar qüestions socials “s’ha de parlar” i promoure mesures que no només es plantegin a Catalunya “sinó a tota Espanya”, de manera que les empreses catalanes no es trobin en desavantatge.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca