El Govern haurà d’augmentar el pressupost de l’Institut Català de les Dones en 4M€

La cambra catalana també vol que el 60% del pressupost de l'ICD es destini a lluitar contra les violències masclistes

El Parlament ha aprovat amb l’abstenció de JxCat i ERC que els pressupostos per al 2020 incrementin els recursos a l’Institut Català de les Dones en 4 MEUR i que es destini almenys el 60% d’aquest import a la lluita contra les violències masclistes. Es tracta d’un punt d’una moció dels comuns que també demana que els comptes per a l’any que ve que està negociant amb el Govern també incloguin el finançament de 16 serveis d’intervenció especialitzada en violències masclistes i 12 serveis substitutoris de la llar. Aquests punts també han estat aprovats amb el vot a favor de tots els grups menys JxCat i ERC, que s’hi han abstingut. En canvi, s’ha aprovat per unanimitat que el Govern doni suport a la integració de les violències institucionals i digitals dins la llei sobre l’eradicació de la violència masclista.

Publicitat

Un altre punt de la moció aprovat amb l’abstenció de JxCat i ERC fa referència a “revertir les retallades que ha sofert el programa pressupostari 322 ‘Polítiques de dones’ en els pressupostos de la Generalitat els últims 10 anys”.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca