Cs ha intentat evitar que el Parlament investigui les actuacions dels Mossos per la sentència de l’1-O

El partit taronja reclamava la retirada de la comissió impulsada pel Govern

El Parlament ha rebutjat aquest dijous una moció presentada per Cs que instava el Govern a retirar la petició perquè es posi en marxa una comissió d’investigació sobre l’actuació dels Mossos d’Esquadra arran de les protestes per la sentència del Tribunal Suprem sobre el referèndum de l’1 d’octubre de 2017. Aquesta comissió la va demanar el mateix Govern després dels aldarulls del mes d’octubre d’enguany i de les crítiques que va rebre el cos. El text de Cs ha rebut el vot contrari de JxCat, ERC, CatECP i la CUP, i també del PSC-Units en alguns punts, per la qual cosa els vots de populars i taronges han estat insuficients perquè prosperés.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes