Tsunami avisa que el partit es jugarà “amb normalitat” si hi apareix el lema ‘Spain Sit and Talk’

"És molt fàcil que el partit es jugui amb normalitat: cal garantir la presència del 'Spain Sit and Talk' a les graderies i al terreny de joc"

Publicitat

La plataforma Tsunami Democràtic ha avisat el FC Barcelona i el Reial Madrid que si durant el partit de Lliga que disputaran el 18 de desembre hi apareix el lema ‘Spain Sit and Talk’, l’esdeveniment podrà transcórrer “amb normalitat”.

“És molt fàcil que el partit es jugui amb normalitat: cal garantir la presència del ‘Spain Sit and Talk’ a les graderies i al terreny de joc”, ha escrit la plataforma en una publicació de Twitter que ha recollit Europa Press.

Tsunami adverteix de les seves condicions després d’haver convocat una “concentració massiva” als afores del Camp Nou hores abans del partit.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca