El 42% d’europeus creuen que la UE hauria de fer de mediadora entre Catalunya i Espanya

L'estudi del Diplocat revela que el 76% de participants opina que el conflicte "no està resolt"

Publicitat

El 42% d’europeus creu que la UE hauria de fer de mediadora en el conflicte Catalunya-Espanya. És el que es desprèn d’una enquesta de Diplocat a 2.561 persones de nou països de la UE. Es tracta d’un percentatge significativament més alt que qualsevol altra opció, com ara donar suport a un referèndum (18%), donar suport a Espanya (16%) i no posicionar-se (14%). A més, l’estudi revela que el 76% de participants opina que el conflicte “no està resolt”. L’enquesta s’ha dut a terme a ciutadans de França, Itàlia, Alemanya, el Regne Unit, Suècia, Suïssa, Estònia, Letònia i Eslovènia i, segons Diplocat, és representativa de 72 milions de persones.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca