Una professora porta el Departament a judici perquè assegura que l’han fet fora del Vallvera per ser mare

L'advocat Benet Salellas creu que és una "discriminació de gènere"

Publicitat

La professora Ester Satorres ha portat a judici Departament d’Ensenyament després que el director de l’Institut Vallvera de Salt (Gironès) no li renovés la plaça d’interina. La dona creu que la decisió es va prendre perquè havia estat mare. La professora ha recordat que el curs 2017-2018 tenia una plaça a l’institut saltenc, però al setembre va agafar la baixa per maternitat. Posteriorment, Ester Satorres va seguir de baixa perquè els metges havien d’explorar possibles malalties del seu fill. La professora ha detallat que “el director em va donar a entendre que el curs vinent em renovarien” però quan va arribar al juny, no va ser així. El seu advocat, Benet Salellas, ha assegurat que és una “discriminació de gènere”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca