L’Ajuntament de Barcelona disminueix les subvencions destinades a extraescolars esportives

Se n'han atorgat 11.959 respecte a les 12.622 que es van atorgar l'any 2018

L’Ajuntament de Barcelona ha reduït el nombre de subvencions destinades a nens i joves d’entre 6 i 17 anys per a les extraescolars esportives: se n’han atorgat 11.959 respecte a les 12.622 que es van atorgar l’any 2018, una disminució que és generalitzada a tots els districtes de la ciutat menys a l’Eixample, que presenta un increment del 5,82%.

Publicitat

Segons l’informe que el Govern municipal ha presentat aquest dimarts en la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports, es manté el nivell de sol·licituds rebudes (16.592), encara que hi ha hagut una lleugera disminució pel que fa a les sol·licituds que es van rebre l’any anterior –17.903–.

Amb aquestes xifres, aquest any es pot cobrir el 100% de les sol·licituds que s’han rebut i s’incorporen totes les sol·licituds de les famílies amb ingressos anuals de 9.000 euros o menys per membre de la unitat familiar, a diferència del curs anterior, quan prop de 2.000 sol·licituds amb rendes d’entre 7.500 i 9.000 euros van quedar fora.

Com en anys anteriors, els cinc districtes en què s’atorguen una quantitat més gran de subvencions i més import són: Nou Barris, Sant Martí, Horta-Guinardó, Sant Andreu, Sants-Montjuïc, i aquest any s’hi afegeix Ciutat Vella.

A més a més, en aquesta edició s’ha començat a recollir la informació de les ajudes en clau de gènere: el 36,30% de les ajudes atorgades correspon a noies, i el 63,70% a nois, unes dades que, segons indica l’ajuntament, permetran tenir més informació de la integració de les noies en la pràctica esportiva a Barcelona.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca