L’Ajuntament de Barcelona disminueix les subvencions destinades a extraescolars esportives

Se n'han atorgat 11.959 respecte a les 12.622 que es van atorgar l'any 2018

Publicitat

L’Ajuntament de Barcelona ha reduït el nombre de subvencions destinades a nens i joves d’entre 6 i 17 anys per a les extraescolars esportives: se n’han atorgat 11.959 respecte a les 12.622 que es van atorgar l’any 2018, una disminució que és generalitzada a tots els districtes de la ciutat menys a l’Eixample, que presenta un increment del 5,82%.

Segons l’informe que el Govern municipal ha presentat aquest dimarts en la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports, es manté el nivell de sol·licituds rebudes (16.592), encara que hi ha hagut una lleugera disminució pel que fa a les sol·licituds que es van rebre l’any anterior –17.903–.

Amb aquestes xifres, aquest any es pot cobrir el 100% de les sol·licituds que s’han rebut i s’incorporen totes les sol·licituds de les famílies amb ingressos anuals de 9.000 euros o menys per membre de la unitat familiar, a diferència del curs anterior, quan prop de 2.000 sol·licituds amb rendes d’entre 7.500 i 9.000 euros van quedar fora.

Com en anys anteriors, els cinc districtes en què s’atorguen una quantitat més gran de subvencions i més import són: Nou Barris, Sant Martí, Horta-Guinardó, Sant Andreu, Sants-Montjuïc, i aquest any s’hi afegeix Ciutat Vella.

A més a més, en aquesta edició s’ha començat a recollir la informació de les ajudes en clau de gènere: el 36,30% de les ajudes atorgades correspon a noies, i el 63,70% a nois, unes dades que, segons indica l’ajuntament, permetran tenir més informació de la integració de les noies en la pràctica esportiva a Barcelona.

- Publicitat-

Mecenes de la cultura antifeixista

Compromís amb el periodisme sense embuts

Des de només 2€/mes fes-te militant de la cultura antifeixista

Breus

La CUP es nega a fer un altre “referèndum de pega”

El diputat de la CUP al Parlament Carles Riera ha defensat que la via unilateral és "l'única" possible per forçar l'Estat a un diàleg...

Budò posa en dubte el retorn de Puigdemont

La consellera de la Presidència de la Generalitat, Meritxell Budó (JxCat), ha constatat la dificultat que torni l'expresident Carles Puigdemont si guanya les eleccions...

El Parlament declara que “Catalunya és republicana”

El Parlament ha declarat aquest divendres que Catalunya és "republicana" i que no "reconeix ni vol tenir cap rei". Amb els vots a favor...

Israel està fent el possible per evitar un nou confinament

El primer ministre d'Israel, Benjamin Netanyahu, ha assegurat aquest dijous que el seu Govern està adoptant totes les mesures possibles per evitar haver d'imposar...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca