Dijous 23 Gener, 2020

L’Ajuntament de Barcelona disminueix les subvencions destinades a extraescolars esportives

Se n'han atorgat 11.959 respecte a les 12.622 que es van atorgar l'any 2018

L’Ajuntament de Barcelona ha reduït el nombre de subvencions destinades a nens i joves d’entre 6 i 17 anys per a les extraescolars esportives: se n’han atorgat 11.959 respecte a les 12.622 que es van atorgar l’any 2018, una disminució que és generalitzada a tots els districtes de la ciutat menys a l’Eixample, que presenta un increment del 5,82%.

Segons l’informe que el Govern municipal ha presentat aquest dimarts en la Comissió de Drets Socials, Cultura i Esports, es manté el nivell de sol·licituds rebudes (16.592), encara que hi ha hagut una lleugera disminució pel que fa a les sol·licituds que es van rebre l’any anterior –17.903–.

Amb aquestes xifres, aquest any es pot cobrir el 100% de les sol·licituds que s’han rebut i s’incorporen totes les sol·licituds de les famílies amb ingressos anuals de 9.000 euros o menys per membre de la unitat familiar, a diferència del curs anterior, quan prop de 2.000 sol·licituds amb rendes d’entre 7.500 i 9.000 euros van quedar fora.

Com en anys anteriors, els cinc districtes en què s’atorguen una quantitat més gran de subvencions i més import són: Nou Barris, Sant Martí, Horta-Guinardó, Sant Andreu, Sants-Montjuïc, i aquest any s’hi afegeix Ciutat Vella.

A més a més, en aquesta edició s’ha començat a recollir la informació de les ajudes en clau de gènere: el 36,30% de les ajudes atorgades correspon a noies, i el 63,70% a nois, unes dades que, segons indica l’ajuntament, permetran tenir més informació de la integració de les noies en la pràctica esportiva a Barcelona.

Fes-te subscriptor

Compromís amb el periodisme sense embuts

Tot el suport econòmic que rep Revista Mirall és imprescindible per mantenir viu el projecte, ara ja pots fer-te subscriptor des de només 2€/mes

6,287FansM'agrada
1,055SeguidorsSeguir
15,640SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca