Dilluns 27 Gener, 2020

Catalunya agafa les regnes del Comitè de les Regions sobre el diàleg de la UE amb la ciutadania

Proposa que les autoritats regionals i locals siguin un "pont" entre Brussel·les i els ciutadans

Catalunya proposa que les autoritats regionals i locals siguin un “pont” entre Brussel·les i els ciutadans. Així ho ha exposat la secretària d’Acció Exterior, Mireia Borrell, al Comitè de les Regions (CdR) aquest dilluns com a ponent de l’informe sobre el diàleg de la Unió Europea amb la ciutadania. El Govern és l’encarregat d’elaborar la postura del CdR sobre aquesta qüestió i en el seu esborrany presentat aquest matí reivindica que les regions i ens locals tinguin un rol de “lideratge” en aquest “diàleg permanent” perquè són les que més coneixen el que passa sobre el terreny.

“Pensem que el missatger adequat són les autoritats regionals i locals”, ha defensat la secretària Borrell.

El Govern ha lamentat que Brussel·les no “escolta” prou els ciutadans i ha apostat per crear un diàleg “bidireccional”.

“El problema de la UE no és de comunicació, sinó d’escoltar els problemes dels ciutadans”, ha assegurat Borrell.

Fes-te subscriptor

Compromís amb el periodisme sense embuts

Tot el suport econòmic que rep Revista Mirall és imprescindible per mantenir viu el projecte, ara ja pots fer-te subscriptor des de només 2€/mes

6,323FansM'agrada
1,055SeguidorsSeguir
15,651SeguidorsSeguir

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca