Johnson promet un “sistema d’immigració controlada” si aconsegueix la victòria en les eleccions

"No soc una persona hostil envers la immigració"

El primer ministre del Regne Unit, Boris Johnson, ha promès que prioritzarà la reducció de la immigració si aconsegueix la victòria en les eleccions de dijous vinent al Regne Unit i incrementarà el control del sistema d’entrada i sortida de persones al país.

Publicitat

“Crec que no és correcte aproximar-se a aquesta qüestió sense cap control ni límit. Nosaltres imposarem un sistema controlat perquè baixin les xifres (de la immigració)”, ha declarat a Sky News, pel que fa a l’aplicació d’un futur programa per punts que anteposarà l’entrada de treballadors “altament qualificats”.

“Perquè no soc una persona hostil envers la immigració”, ha assegurat Johnson en declaracions a Sky News. “Tinc la creença que cal permetre a la gent que vingui al país, i si poden contribuir amb el seu talent, millor”.

Johnson i el seu partit conservador encapçalen les enquestes però hi ha dubtes sobre si podrà aconseguir la majoria que necessita per tirar endavant els seus plans per a la sortida de la Unió Europea.

A més a més, sobre Johnson pesen acusacions de racisme que van protagonitzar els moments més tensos del debat televisat d’aquest divendres entre els líders polítics britànics, tal com va reflectir el diari ‘The Guardian’.

Les acusacions, sobre les quals Johnson ha mostrat el seu penediment, no semblen haver repercutit en les enquestes. Durant el cara a cara amb el líder laborista, Jeremy Corbyn, la consultora britànica YouGov va publicar un sondeig en què un 52 per cent ha considerat Johnson guanyador del debat.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca