Johnson promet un “sistema d’immigració controlada” si aconsegueix la victòria en les eleccions

"No soc una persona hostil envers la immigració"

Publicitat

El primer ministre del Regne Unit, Boris Johnson, ha promès que prioritzarà la reducció de la immigració si aconsegueix la victòria en les eleccions de dijous vinent al Regne Unit i incrementarà el control del sistema d’entrada i sortida de persones al país.

“Crec que no és correcte aproximar-se a aquesta qüestió sense cap control ni límit. Nosaltres imposarem un sistema controlat perquè baixin les xifres (de la immigració)”, ha declarat a Sky News, pel que fa a l’aplicació d’un futur programa per punts que anteposarà l’entrada de treballadors “altament qualificats”.

“Perquè no soc una persona hostil envers la immigració”, ha assegurat Johnson en declaracions a Sky News. “Tinc la creença que cal permetre a la gent que vingui al país, i si poden contribuir amb el seu talent, millor”.

Johnson i el seu partit conservador encapçalen les enquestes però hi ha dubtes sobre si podrà aconseguir la majoria que necessita per tirar endavant els seus plans per a la sortida de la Unió Europea.

Publicitat

A més a més, sobre Johnson pesen acusacions de racisme que van protagonitzar els moments més tensos del debat televisat d’aquest divendres entre els líders polítics britànics, tal com va reflectir el diari ‘The Guardian’.

Les acusacions, sobre les quals Johnson ha mostrat el seu penediment, no semblen haver repercutit en les enquestes. Durant el cara a cara amb el líder laborista, Jeremy Corbyn, la consultora britànica YouGov va publicar un sondeig en què un 52 per cent ha considerat Johnson guanyador del debat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca