El Port de Barcelona obre la primera fira de Nadal de la capital al costat del mar

L'encesa de llums s'ha fet amb una estructura esfèrica suspesa en l'aire, formada per un cor de 42 acròbates al costat de la solista Alba Fernández Cano

Publicitat

El Port de Barcelona ha inaugurat aquest dissabte a la tarda la primera fira de Nadal de la capital al costat del mar, amb un espectacle de La Fura dels Baus, que ha protagonitzat l’encesa de llums amb una al·legoria dels Objectius de Desenvolupament Sostenible (ODS).

L’espectacle ‘Esfera humana’ ha servit així per obrir la primera Fira de Nadal del Port Vell, segons un comunicat del Port de Barcelona.

L’encesa de llums s’ha fet amb una estructura esfèrica suspesa en l’aire, formada per un cor de 42 acròbates al costat de la solista Alba Fernández Cano.

L’esfera d’acròbates ha servit com a al·legoria dels ODS i la importància de la col·laboració i la connexió permanent entre persones per respondre a reptes globals com l’eradicació de la pobresa, la desigualtat, la injustícia i el canvi climàtic.

Publicitat

L’acte d’inauguració de la fira nadalenca ha començat amb l’actuació del duo Salt&Soul, i l’encesa de les llums ho ha fet el director del Port de Barcelona, José Alberto Carbonell, i un grup de fills d’empleats del Port.

La fira estarà oberta fins al 5 de gener i tindrà un escenari amb un programa d’animació a càrrec d’entitats, associacions i escoles de música del districte de Ciutat Vella.

També s’ha instal·lat un carrusel clàssic i una nòria amb vista a la costa, a més de casetes de fusta i una zona gastronòmica.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca