RabiaFest: companyia per aquest diumenge

El preu de la llibertat

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Aquest diumenge serem al RabiaFest. Hi serem perquè la idea de ser en un festival que porta per nom Ràbia ens agrada. No us passa, de vegades, que necessiteu nous referents? O que us cal conèixer personalment aquests referents perquè són persones poc visibilitzades que ocupen pocs espais? Necessitem llocs on trobar-nos: veure què fan altres persones, comunicar-nos-hi i explicar que nosaltres ens sentim com elles i ens hi veiem representades. O inclús explicar que nosaltres també ens expressem a través de l’art i necessitem fer-ho col·lectivament.

Serà a Can Vies a partir de les 12 del migdia i hi haurà exposicions, música i poesia en un espai transversal i autogestionat. A darrere hi són la Cinta i la Júlia i les seves ganes de crear un espai feminista on trobar-nos, on conèixer-nos entre nosaltres i donar-nos suport. La seva idea és crear xarxa i encetar un cicle de festivals que visibilitzin les dones i les identitats dissidents a través d’un projecte autogestionat que fuig de la institucionalització: és d’aquesta manera que podem crear nous relats i discursos i així fer néixer vincles i projectes.

Cartell del festival

És urgent anar-hi perquè ens estem perdent entre referents que no ens representen; és urgent anar-hi perquè el sistema està pensat per crear persones soles i individualistes; és urgent anar-hi perquè si no ens donem veu entre nosaltres, qui ens la donarà?

- Publicitat -

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca