Iglesias sorprèn anunciant que prefereix l’estil de Tardà al de Rufián

El secretari general d'Unides Podem diu que li agradaria entendre's amb ERC a Madrid, Barcelona i Catalunya

Publicitat

El secretari general d’Unides Podem, Pablo Iglesias, ha lloat l’estil de l’exdiputat d’ERC Joan Tardà i ha afegit que el prefereix a l’estil “ambivalent” de l’actual portaveu dels republicans al Congrés, Gabriel Rufián. Segons Iglesias, és algú que ha demostrat ser capaç d’una cosa i de la contraria. “Necessitem una ERC amb un estil que s’assembli més al de Tardà”, ha conclòs. D’altra banda, en un acte al Congrés juntament amb el periodista Enric Juliana, Iglesias ha afirmat que li agradaria entendre’s amb ERC a Madrid però també a Barcelona i a Catalunya perquè, segons ha defensat, seria bo per a Espanya i per a Catalunya. En aquest sentit, ha afegit que les bases dels dos partits desitgen que hi hagi entesa.

Iglesias ha afirmat que el seu desig és que les esquerres s’entenguin a Catalunya i ha afegit que “no se li cauen els anells” per reconèixer que aquesta situació passa perquè a ERC li vagi molt bé en relació a JxCat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes