Espanya tindrà l’augment del preu de l’habitatge més gran d’Europa el 2020

La xifra suposarà l'increment més gran a Europa, per sobre d'Holanda (4,5%) o Alemanya (4%)

Publicitat

El preu de l’habitatge augmentarà un 5,5% el 2020 a Espanya, segons les previsions de l’agència de qualificació Moody’s. Aquesta xifra suposarà el major increment de l’import dels immobles d’Europa, per sobre d’altres països com Holanda o Irlanda, amb un creixement previst d’una mitjana del 4,5% anual. En Alemanya i Portugal, el creixement del preu de l’habitatge previst és del 4%, mentre que a França és del 2,5%. Els països amb una menor pujada prevista són Itàlia, que es mantindria estable, i Regne Unit, amb un increment del 0,7%.

“Totes les previsions col·laterals són negatives, en la mesura que el Brexit i la incertesa política continuïn erosionant la confiança dels consumidors, disminuint l’activitat dels habitatges i frenant la inflació dels preus dels immobles”, manté l’informe.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca