Cs recupera velles consignes del 2006 i demana un monogràfic sobre el 3% al Parlament

Roldán reclama "tancar d'una vegada per totes l'etapa del procés i del 3%"

La portaveu de Cs al Parlament, Lorena Roldán, ha anunciat aquest dijous que el seu grup demanarà la celebració d’un ple “extraordinari i monogràfic” a la cambra catalana sobre la corrupció. En una roda de premsa, la diputada taronja ha lamentat que el president de la Generalitat, Quim Torra, “no ha donat cap explicació ni ha cessat el secretari general de l’Esport”, Gerard Figueras, i que la líder de JxCat al Congrés, Laura Borràs, a qui també s’investiga per presumpta corrupció “fa com si això no anés amb ella”. “Hem de tancar d’una vegada per totes aquesta etapa del procés i del 3%. A dia d’avui encara ens aixequem amb notícies de corrupció”, ha deplorat.

Publicitat

Roldán ha justificat demanar aquesta comissió d’investigació tant per aquestes dues investigacions com pel fet que l’Audiència Nacional hagi obert una nova perquisició sobre l’extinta Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Segons publica ‘El Periódico’, el jutge José de la Mata està investigant si el partit havia pagat sous als seus treballadors a través de dues fundacions: CatDem i la Fundació Privada Fòrum Barcelona.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca