Cs recupera velles consignes del 2006 i demana un monogràfic sobre el 3% al Parlament

Roldán reclama "tancar d'una vegada per totes l'etapa del procés i del 3%"

Publicitat

La portaveu de Cs al Parlament, Lorena Roldán, ha anunciat aquest dijous que el seu grup demanarà la celebració d’un ple “extraordinari i monogràfic” a la cambra catalana sobre la corrupció. En una roda de premsa, la diputada taronja ha lamentat que el president de la Generalitat, Quim Torra, “no ha donat cap explicació ni ha cessat el secretari general de l’Esport”, Gerard Figueras, i que la líder de JxCat al Congrés, Laura Borràs, a qui també s’investiga per presumpta corrupció “fa com si això no anés amb ella”. “Hem de tancar d’una vegada per totes aquesta etapa del procés i del 3%. A dia d’avui encara ens aixequem amb notícies de corrupció”, ha deplorat.

Roldán ha justificat demanar aquesta comissió d’investigació tant per aquestes dues investigacions com pel fet que l’Audiència Nacional hagi obert una nova perquisició sobre l’extinta Convergència Democràtica de Catalunya (CDC). Segons publica ‘El Periódico’, el jutge José de la Mata està investigant si el partit havia pagat sous als seus treballadors a través de dues fundacions: CatDem i la Fundació Privada Fòrum Barcelona.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca