JxCat rebutja participar en un acte sobre la Constitució: “És una eina per reprimir els catalans”

Artadi envia una carta a Cunillera per demanar-li que insti el govern espanyol a obrir un "marc de negociació real"

Publicitat

La portaveu del grup de JxCat a Barcelona, Elsa Artadi, ha enviat una carta a la delegada del govern espanyol a Catalunya, Teresa Cunillera, rebutjant la invitació per participar en un acte de commemoració de la Constitució que té lloc aquest dimecres a la seu del Banc d’Espanya. Artadi argumenta que la Constitució s’ha convertit en “una eina per reprimir la voluntat legítima, democràtica i pacífica dels catalans”. “El cas més clar és la recent sentència del Suprem”, apunta la regidora, que afegeix que la resolució és “injusta” i ha estat “denunciada per entitats i organismes internacionals”. També recorda que un dels condemnats és l’expresident del seu grup Joaquim Forn. Artadi demana a Cunillera que insti el govern espanyol a obrir un “marc de negociació real i amb garanties” pe resoldre “política i democràticament” el conflicte català.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca