Dissabte 07 Desembre, 2019
eyJsYW5kc2NhcGUiOiJNyVMiLCJwb3J0cmFpdCI6Ik3pcyJ9

  El Parlament demanarà la llibertat dels CDR detinguts

  Les forces independentistes sumen esforços

  xCat, ERC i la CUP portaran en el ple del Parlament de la setmana vinent una proposta de resolució que demana la llibertat i l’arxivament de la causa contra nou persones -set d’elles, empresonades- vinculades als CDR investigades per presumpte terrorisme.

  Ho han explicat en roda de premsa representants dels tres partits al costat del grup creat per defensar els detinguts el 23 de setembre, amb familiars i membres de CDR.

  La resolució considera que els detinguts són “presos i represaliats polítics, i això està dins del marc d’acció de l’Estat espanyol dins de la causa general contra l’independentisme pacífic i democràtic”, ha detallat el diputat d’ERC Antoni Castellà (Demòcrates).

  6,120FansM'agrada
  995SeguidorsSeguir
  15,587SeguidorsSeguir

  Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

  La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

  Tanca