Tardà “desitja” un acord amb el PSOE per continuar negociant

"Jo desitjo un acord amb el PSOE, però han de moure's"

Publicitat

L’exdiputat d’ERC al Congrés Joan Tardà ha afirmat que “l’important és que hi hagi investidura per continuar negociant el temps que calgui”, i ha reclamat que hi hagi un diàleg sense trampes i sense condicions.

“Jo desitjo un acord amb el PSOE, però han de moure’s”, ha sostingut Tardà i ha afegit que ni els socialistes poden negar-se a parlar d’autodeterminació, ni ERC a escoltar les seves propostes, en una entrevista a ‘El País’ aquest diumenge que ha recollit Europa Press.

Ha opinat que seria una irresponsabilitat que el president del Govern espanyol, Pedro Sánchez, preferís “unes altres eleccions per no ser capaç d’asseure’s, negociar i dialogar”, i ha instat el PSOE a prendre’s la negociació molt seriosament, en les seves paraules.

L’exdiputat republicà ha explicat que ERC defensa una taula de partits per negociar, “però hi haurà d’haver també una taula d’institucions”, i ha afegit que en aquesta taula hi hauria de ser el president de la Generalitat, Quim Torra.

Publicitat

Tardà ha destacat que Catalunya necessita “com més aviat millor, majories governamentals i parlamentàries més àmplies. Amb tots els partits independentistes o no, però favorables a un referèndum”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes