Barcelona rep un reconeixement internacional per les seves polítiques de sostenibilitat i turisme

Barcelona ha rebut un reconeixement internacional de la xarxa de ciutats Atlas World Heritatge, en col·laboració amb l’oficina Unesco de Florència i el Heritage Resarch Lab, per les seves polítiques de sostenibilitat i governança del turisme aquest 2019.

Aquestes entitats reconeixen com a bones pràctiques mundials de governança i de turisme el Consell de Turisme i Ciutat, el Pla Especial Urbanístic d’Allotjaments Turístics (PEUAT), i el programa de mediació en habitatges turístics de l’Ajuntament de Barcelona, ha informat el consistori en un comunicat.

En l’informe ‘Sostenibilitat dels llocs urbans Patrimoni de la Humanitat’, el Consell de Turisme i Ciutat ha estat elegit com a bona pràctica internacional de governança juntament amb un pla màster de la Vall del Rhin, a Alemanya; la reorganització del transport urbà d’Estrasburg, a França; i les recomanacions del paisatge urbà històric de Cuenca, a l’Equador.

D’altra banda, el PEUAT i el programa de mediadors en habitatges turístics del consistori reben també dos dels quatre reconeixements per bones pràctiques de turisme internacional, juntament amb el programa ‘Visita Amsterdam, veu Holanda’, i la taxa turística sostenible de les illes Balears.

El regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé, ha valorat molt positivament que es reconeguin els esforços de la ciutat per fer compatible el turisme amb les lògiques de sostenibilitat i de convivència i de polítiques d’habitatge, i ha destacat que és una “mostra clara i un reconeixement a la bona coordinació entre les polítiques urbanístiques i les de turisme a l’Ajuntament de Barcelona”.

- Publicitat -

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca