Teletip cultural

Publicitat

Avui a les 19h l’Espai Zero de la Fabra i Coats ofereix la conferència performativa Deixem que les estrelles determinin de qui ens enamorem de Núria Gómez Gabriel, lectura audiovisual sobre la transformació de les nostres relacions afectives després de la introducció de les noves tecnologies i la intel·ligència artificial, inscrita a l’exposició Un dia em vaig creuar amb un meteoritsobre.


Avui 29 de noviembre a les 19h30, Crisi organitza la xerrada La precarietat de la filosofia i la filosofia des de la precarietat amb Montserrat Crespín, Esther Jordana, Nemrod Carrasco i Marcel Cano on es eflexionarà sobre quin ha estat tradicionalment el vincle entre filosofia i precarietat, lligant-lo amb la situació actual de les professores associades a la universitat.

Publicitat

Aquest dissabte és el Open Gallery Day Gòtic de 11h a 20h, l’Espai Vuit, Bien Cuadrado y Wylsum Gallery obra una jornada amb una programació multidisciplinar, accessible per tothom.


Demà, el CCCB impartirà el Curs pràctic d’adaptació d’exposicions per a persones amb cegues de 10h a 14h, on Quim Módenes, tècnic del Museu d’Art de Cerdanyola, la planteja per pensar en la millorar l’accessibilitat dels museus amb recursos propis o un cost molt baix.


Estrenar el mes amb el vermut literari d’aquest diumenge 1 de desembre amb Bel Olid i Lyona Ivanova, que presenten “Follem?” i “Sex¡Oh!” a les 12h30 a La Carbonera. Un espai per explorar els camins que ens poden portar a sexualitats més humanes, a relacions més plaents, de què (no) parlem quan parlem de sexualitats.


Dilluns 2 de desembre La Caníbal presenta Mi abuela no ha leído a Marx amb l’autor Helios F. Garcés.

 

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca