L’unionisme de la Cambra de Comerç crida a organitzar-se per fer oposició a Canadell

El membre del ple de la Cambra de Comerç demana fer públics els plens de la institució per fomentar la "transparència"

Publicitat

El membre del ple de la Cambra de Comerç de Barcelona José María Torres ha fet una crida a l’oposició del president de l’entitat, Joan Canadell, per organitzar-se. “Crec que és necessari que l’oposició s’uneixi per lluitar per tal que la Cambra es dediqui a la seva funció, l’interès general de les empreses, i que la política es faci al Parlament”, ha assegurat Torres aquest divendres en un acte davant els mitjans de comunicació. El membre del ple de la Cambra ha parlat de “malestar” i “preocupació” entre els membres de l’entitat i ha assegurat que parlen “amb la boca petita” per “por a les represàlies”. El membre del ple ha demanat també retransmetre els plens en directe per tal que hi hagi la “màxima transparència possible” i que la societat civil “s’involucri”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca