Moviments al Canadà perquè Puigdemont es pugui trobar amb el líder del Bloc Quebequès

El líder independentista quebequès s'hi ha compromès en una trobada amb el president legítim a Waterloo

El Bloc Quebequès tornarà a demanar al primer ministre del Canadà, Justin Trudeau, que permeti a l’expresident Carles Puigdemont visitar el Quebec. El líder d’aquesta formació independentista, Yves-François Blanchet, s’ha compromès novament a fer aquesta petició en una trobada amb Puigdemont aquest dimecres a Waterloo, un mes després que el Canadà rebutgés per segon cop l’autorització de viatge al líder de JxCat. Per la seva banda, Puigdemont ha agraït “les mostres de solidaritat dels quebequesos amb Catalunya”.

Publicitat

El parlament del Quebec va aprovar a finals d’octubre una resolució per unanimitat que expressava la seva “preocupació” per les condemnes “molt severes” contra els líders independentistes en “un estat democràtic europeu”.

Pel que fa a la visita de Puigdemont, els seus advocats quebequesos i canadencs ja han recorregut el rebuig del permís a la Cort Federal del Canadà. En el recurs al·leguen que la decisió de denegar-li l’autorització de viatge electrònica (AVE) ha estat “precipitada” i “no respecta la presumpció d’innocència” de Puigdemont.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca