El Parlament de Catalunya posa deures al nou govern espanyol

Exigeix la derogació de la llei d'estrangeria, la reforma laboral i la llei "Mordassa"

Publicitat

El Parlament ha exigit la derogació “immediata” de les “principals” lleis causants de la violència institucional: la llei d’estrangeria, la reforma laboral i la llei “Mordassa”. Es tracta d’un punt d’una moció presentada per ERC que s’ha aprovat amb els vots de JxCat, ERC, CatECP i la CUP, el vot en contra de Cs i PPC i l’abstenció de PSC-Units. Segons el text aprovat, la “violència institucional és una de les primeres causes de la violència masclista, consolidant totes les discriminacions existents cap a les dones”. Així mateix, la cambra ha aprovat per unanimitat que “els feminicidis són la punta de l’iceberg de la violència masclista que pateixen les dones de forma constant i transversal en tots els àmbits de la seva vida”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca