Buch desmenteix que hi hagi “llistes negres” als Mossos

"No per repetir molt una història es converteix en veritat"

Publicitat

El conseller de l’Interior de la Generalitat, Miquel Buch, ha assegurat aquest dimecres que “no hi ha ni llistes negres ni ideològiques” en els Mossos d’Esquadra i que els criteris que apliquen en el si del cos són rigorosos i es basen en el mèrit, la professionalitat i l’experiència.

“No per repetir molt una història es converteix en veritat”, ha etzibat Buch al diputat de Cs al Parlament Matías Alonso durant la sessió de control als consellers a la cambra, i l’ha convidat a denunciar el que consideri si creu que té elements que proven les seves afirmacions.

També ha instat Alonso a adreçar-se al suposat autor d’aquestes llistes, en referència al president de la Fundació CATmón i exresponsable de Relacions Internacionals de CDC, Víctor Terradellas, i al responsable de la filtració: “Jo com a conseller de l’Interior no comento investigacions judicials ni policials”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes