Seat reactivarà la producció de la línia 1 de la planta de Martorell aquest dimarts

La companyia s'ha vist obligada a mantenir la suspensió d'algunes línies per la falta de subministrament de quadres de comandament

Publicitat

Seat reactivarà aquest dimarts a la tarda la producció de la línia 1 de la planta de Martorell (Barcelona), on es fabriquen el Seat Ibiza i el Seat Arona, i suspèn des de dimecres fins a divendres els torns de producció en les línies 2 i 3.

Fonts de la companyia consultades per Europa Press han informat que la línia 2, que fabrica el model León, i la línia 3, que fabrica l’Audi A1, entraran en funcionament només aquest dimarts a la tarda per poder engegar la línia 1.

Això es deu a la necessitat de buidar els fluxos a l’àrea de pintures fins a l’entrada de muntatge amb els vehicles pendents de fabricar, així doncs els models de la L2 i L3 es fabricaran amb l’estoc que hi ha a la fàbrica.

La companyia s’ha vist obligada a mantenir la suspensió d’algunes línies per la falta de subministrament de quadres de comandament, com a conseqüència de l’incendi a la fàbrica Faurecia, a Abrera (Barcelona), que va tenir lloc dimecres passat a la matinada.

Publicitat

Seat celebrarà una reunió aquest divendres per valorar la situació, que se sumarà a la d’aquest dimarts al matí i a les de dilluns, després que la companyia comencés a treballar dijous en les diferents alternatives per reprendre la producció de la planta de Martorell.

La suspensió ha afectat els torns de tarda i de nit –de només una línia de producció– de dimecres, i els torns de matí, tarda i nit de dijous i divendres, tenint en compte que durant el cap de setmana la producció s’atura, i també ha afectat el torn de matí d’aquest dilluns –des de les 5.45 hores fins a les 13.45–.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís de l’incendi a les 23.19 hores dimarts passat, quan un foc va afectar una cabina de pintura industrial, el magatzem, una paret estructural i plafons de formigó armat de la fàbrica d’Abrera.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca