Seat reactivarà la producció de la línia 1 de la planta de Martorell aquest dimarts

La companyia s'ha vist obligada a mantenir la suspensió d'algunes línies per la falta de subministrament de quadres de comandament

Seat reactivarà aquest dimarts a la tarda la producció de la línia 1 de la planta de Martorell (Barcelona), on es fabriquen el Seat Ibiza i el Seat Arona, i suspèn des de dimecres fins a divendres els torns de producció en les línies 2 i 3.

Publicitat

Fonts de la companyia consultades per Europa Press han informat que la línia 2, que fabrica el model León, i la línia 3, que fabrica l’Audi A1, entraran en funcionament només aquest dimarts a la tarda per poder engegar la línia 1.

Això es deu a la necessitat de buidar els fluxos a l’àrea de pintures fins a l’entrada de muntatge amb els vehicles pendents de fabricar, així doncs els models de la L2 i L3 es fabricaran amb l’estoc que hi ha a la fàbrica.

La companyia s’ha vist obligada a mantenir la suspensió d’algunes línies per la falta de subministrament de quadres de comandament, com a conseqüència de l’incendi a la fàbrica Faurecia, a Abrera (Barcelona), que va tenir lloc dimecres passat a la matinada.

Seat celebrarà una reunió aquest divendres per valorar la situació, que se sumarà a la d’aquest dimarts al matí i a les de dilluns, després que la companyia comencés a treballar dijous en les diferents alternatives per reprendre la producció de la planta de Martorell.

La suspensió ha afectat els torns de tarda i de nit –de només una línia de producció– de dimecres, i els torns de matí, tarda i nit de dijous i divendres, tenint en compte que durant el cap de setmana la producció s’atura, i també ha afectat el torn de matí d’aquest dilluns –des de les 5.45 hores fins a les 13.45–.

Els Bombers de la Generalitat van rebre l’avís de l’incendi a les 23.19 hores dimarts passat, quan un foc va afectar una cabina de pintura industrial, el magatzem, una paret estructural i plafons de formigó armat de la fàbrica d’Abrera.

- Publicitat-

Dona suport al periodisme honest

Som la capçalera que dona oportunitats als joves del món cultural i periodístic que les busquen. Som la revista que no amaga la seva ideologia a l'hora d'interpretar l'actualitat.

“L’independentisme és un negoci que roba”

La presidenta de la Comunitat de Madrid, Isabel Díaz Ayuso, ha afirmat aquest dijous que l'independentisme és un "negoci que roba". Durant una intervenció...

Rufián: “Hem obligat el PSOE a una sortida d’esquerres i a no repetir errors del passat”

El portaveu d'ERC al Congrés, Gabriel Rufián, ha defensat que amb el seu suport als pressupostos generals de l'Estat (PGE), que s'aprovaran aquest dijous...

El voluntariat permet que el 87% de les entitats socials mantinguin els seus projectes

El 80% de les entitats de la Federació Catalana de Voluntariat Social (FCVS) han incorporat persones voluntàries per donar suport presencial o telemàtic durant...

Canadell delegarà les funcions de president de la Cambra si surt escollit a la llista de JxCat per al 14-F

El president de la Cambra de Comerç de Barcelona, Joan Canadell, ha explicat aquest dijous al matí que si el pròxim 12 i 13...

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca