El Govern fixa el “punt de partida òptim” per encetar el diàleg amb Sánchez

La consellera Budó assevera que Torra i Sánchez han d'encapçalar les converses entre Generalitat i Moncloa

Publicitat

La portaveu del Govern, Meritxell Budó, ha situat el diàleg entre la Generalitat i la Moncloa per després de la investidura de Pedro Sánchez, i no abans. En la roda de premsa d’aquest dimarts al migdia a Palau posterior al Consell Executiu, la consellera de Presidència també ha fixat l’escenari de Pedralbes com a “punt de partida òptim” per a reprendre el marc de diàleg. A més, Budó ha asseverat que el president del Govern, Quim Torra, i el cap de l’executiu espanyol en funcions, Pedro Sánchez, han d’encapçalar les converses entre els dos governs. De fet, la portaveu ha apuntat que “no té cap sentit” que Torra no lideri el diàleg com a president de la Generalitat. Budó ha dit que les converses de Pere Aragonès amb el PSOE no les fa com a vicepresident del Govern sinó com a dirigent d’ERC.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca