Una víctima de violència masclista escridassa Ortega Smith

El secretari general de Vox havia negat l'existència de la violència de gènere en un discurs previ

Publicitat

Una víctima de violència masclista ha escridassat aquest dilluns el secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, i li ha demanat respecte. “No es fa política amb això. Respecte per a les mortes i per a les víctimes de violència de gènere”, ha dit durant un acte celebrat a l’Ajuntament de Madrid pel Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra la dona en el qual Ortega Smith ha pronunciat un discurs en què ha negat l’existència de la violència masclista. La dona, que va en cadira de rodes per culpa d’una agressió masclista, ha esclatat contra el dirigent de Vox després de sentir les seves paraules. Ortega Smith li ha girat la cara després de ser escridassat.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca