Turisme de Barcelona tomba la campanya mediàtica unionista amb la previsió d’un 2019 de “rècord”

Previsiblement, enguany se superaran també les dades de 2017, "l'any rècord" de Barcelona

Publicitat

Turisme de Barcelona preveu tancar 2019 amb una mitjana anual de 2.000 congressos, per sobre de les xifres registrades el 2018. Previsiblement, enguany se superaran també les dades de 2017, “l’any rècord” de Barcelona, segons ha assegurat el president de l’entitat, Eduard Torres, en una roda de premsa aquest dilluns per valorar l’activitat de congressos a Barcelona. Aquestes xifres no han patit “cap afectació” pels aldarulls que van tenir lloc després de la sentència, segons el vicepresident segon i regidor de Turisme i Indústries Creatives, Xavier Marcé. Tot i que ha reconegut que aquella setmana en concret hi va haver un descens de les pernoctacions, ha assegurat que no “ha notat una preocupació especial dels agents organitzadors de congressos”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca