La UGT proposa treballar 32 hores setmanals per aprofitar l’augment de productivitat de la robotització i la digitalització

El sindicat exigeix a PSOE i Podemos que la derogació total de la reforma laboral sigui una prioritat pel govern de coalició

Publicitat

La UGT ha inclòs la reducció de la jornada laboral a 32 hores setmanals com a objectiu d’acció sindical de cara a l’any vinent. Pel sindicat, que abans de la crisi econòmica demanava treballar 35 hores a la setmana, la digitalització i la robotització progressiva obriran una oportunitat per treballar menys hores. Segons la secretària de Política Sindical de la UGT, Núria Gilgado, l’automatització comportarà un augment de productivitat i requerirà més repartiment de feines. Una altra de les línies mestres de l’acció de la UGT per l’any que ve és la derogació de les reformes laborals. En aquest sentit, el sindicat ha aprofitat la jornada anual d’acció sindical i negociació col·lectiva per exigir que l’eliminació total de la normativa sigui una “prioritat” per PSOE i Podemos si formen un govern de coalició.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca