Els Mossos van detenir dues persones en el tall de la Meridiana

Un dels arrestats està acusat d'atemptat a agents de l'autoritat i l'altre d'amenaces i desordres públics

Publicitat

Els Mossos d’Esquadra van detenir dissabte a la nit dos homes després de diversos talls a l’Avinguda Meridiana de Barcelona i els carrers propers. Segons el cos, un dels detinguts està acusat d’atemptat a agents de l’autoritat per llençar ampolles de vidre a la línia policial i l’altre d’amenaces cap als policies i desordres públics. Els Mossos han indicat que durant el tall de dissabte, alguns manifestants van fer barricades amb contenidors. De fet, en la que era la 41ena nit consecutiva de tall a la Meridiana, hi va haver moments de tensió entre els manifestants i la policia, que va provar de desallotjar la manifestació.

Agents de la BRIMO van provar de dispersar els manifestants i, tot i que la majoria van situar-se al marge de la via, alguns van desplaçar-se cap al carrer Olesa.

Segons els manifestants, en aquesta zona hi va haver “fortes càrregues policials”, mentre que els Mossos parlen d’un ús “de la defensa mínima i restrictiva” per protegir-se.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca