La Generalitat paga els proveïdors a 40 dies, gairebé 2 per sota de la mitjana estatal

L'administració espanyola ha baixat el termini 1,26 dies el mes de setembre i ara paga a 31,37 dies

Publicitat

La Generalitat pagava els seus proveïdors el mes de setembre amb una demora de 40,23 dies gairebé 2 per sota dels 41,90 de la mitjana de les comunitats autònomes, segons les xifres que ha fet públiques aquest divendres el Ministeri d’Hisenda. La mitjana autonòmica ha pujat 1,73 dies en relació a l’agost. D’altra banda, el Període Mig de Pagament a Proveïdors (PMP) de l’administració espanyola s’ha situat, també pel setembre, en els 31,37 dies, xifra que suposa una rebaixa d’1,26 dies en comparació amb el mes anterior. Pel que fa a les corporacions locals, la mitjana de pagament era de 61,5 dies en el tercer trimestre de l’any. Barcelona era la que ho feia en menys dies, concretament en 11,88, la xifra més baixa de totes les estudiades.

Finalment cal destacar que el PMP registrat als fons de la Seguretat Social en el novè mes de l’any se situava en 15,76 dies, fet que suposa un descens d’1,66 dies en relació amb el mes anterior.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca