L’ambaixador rus a Espanya se’n riu de les suposades ingerències russes a Catalunya: “Fantasia”

El diplomàtic del Kremlin desmenteix la informació publicada per 'El País' i la titlla de "notícia falsa"

Publicitat

L’ambaixador rus a Espanya, Yuri Korchagin, ha qualificat de “fantasia” les suposades ingerències russes a Catalunya. Després que el diari ‘El País’ hagi publicat que l’Audiència Nacional investiga les suposades activitats d’un grup relacionat amb els serveis d’intel·ligència de Rússia “especialitzat en operacions per desestabilitzar Europa”, el diplomàtic del Kremlin ha desmentit aquesta informació que titlla de “notícia falsa”. “No entenem de què es tracta”, ha assegurat en una entrevista a l’agència russa TASS.

Korchagin atribueix les informacions a “una operació exitosa d’aquelles forces destructives que intenten soscavar” les relacions entre Espanya i Rússia o a “l’intent” d”El País’ de “guanyar atenció”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca