El projecte cultural Gala + IN rep el premi Impulsa Cultura del 2019

La Fundació Catalunya Cultura ha presentat el segell d'Empresa o Entitat Compromesa amb la Cultura

Publicitat

El projecte cultural Gala + IN, del Grup Sifu, ha estat el guanyador del premi Impulsa Cultura del 2019, que s’ha entregat per primera vegada. La gala d’entrega de guardons s’ha celebrat aquest dijous al Foyer del Gran Teatre del Liceu. L’acte, organitzat per la Fundació Catalunya Cultura, ha reunit més d’un centenar d’empresaris interessats en el mecenatge cultural, que han pogut conèixer deu projectes que es troben en fase de creixement i necessiten finançament. Aquests deu projectes són els finalistes d’un total de vint-i-sis del programa Impulsa Cultura. La Fundació ha aprofitat l’esdeveniment per presentar el segell d’Empresa o Entitat Compromesa amb la Cultura, que s’atorgarà a partir del 2020.

El segell s’ha desenvolupat juntament amb la Càtedra de Responsabilitat Social Universitària de la Universitat de Girona i s’entregarà com a distinció de prestigi a empreses i entitats que donen suport, promouen i impulsen la cultura.

El premi Impulsa Cultura està dotat amb 10.000 euros i el jurat que l’ha entregat ha estat format pel publicista Lluís Bassat, per la il·lustradora Paula Bonet, per l’empresari Antoni Esteve, pel joier Joan Oliveres i per la presidenta de la Fundació Joan Miró, Sara Puig.

Tots han remarcat la “qualitat artística, la proposta de valor i l’impacte social i cultural” del projecte guanyador.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes