El Diplocat reactiva el seu web dos anys després del tancament pel 155

L'ens donarà major visibilitat als membres del consorci per destacar el seu "caràcter plural i transversal"

Publicitat

El Consell de Diplomàcia Pública de Catalunya (Diplocat) ha reactivat el seu web dos anys després del tancament pel 155. La pàgina té el mateix domini però ha estat renovada i donarà major visibilitat als 38 membres del consorci per destacar el seu “caràcter plural i transversal”. La web està disponible en català, castellà, aranès, anglès, francès i alemany. Des del Diplocat asseguren que l’ens està recuperant “lentament” la seva activitat que es va reprendre a la primavera d’enguany.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca