Torra descarta ser candidat a la Generalitat

"Sempre he dit que no em tornaré a presentar a cap elecció"

Publicitat

El president de la Generalitat, Quim Torra, ha descartat aquest dijous ser candidat en unes futures eleccions catalanes, i ha deixat clar que no té previst avançar els comicis i que aposta per esgotar la legislatura fins el 2021.

“Sempre he dit que no em tornaré a presentar a cap elecció. Jo tenia un encàrrec: a partir del punt en què va quedar el procés d’independència avançar per culminar-lo. És el que intento fer. Mentre cregui que serveixo per culminar el procés, seguiré”, ha recalcat en una entrevista a Rac1 recollida per Europa Press.

També ha descartat qualsevol avançament electoral, malgrat admetre que no tot depèn del dit del president de la Generalitat, però ha afirmat: “Si depèn del meu, no” hi haurà eleccions.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca