La “covardia” de l’Audiència Nacional: investigarà els periodistes en lloc dels filtradors del secret de sumari dels CDR

Alerta Solidària remarca que la veritable responsabilitat de les filtracions recau en el propi aparell de l'Estat

Publicitat

Alerta Solidària ha criticat la “covardia” de l’Audiència Nacional per haver citat com a investigats vuit periodistes que van publicar informacions sobre el sumari dels CDR en lloc dels filtradors. En un comunicat, ha remarcat que la “veritable responsabilitat de les filtracions recau en el propi aparell de l’Estat”, i ha criticat que apuntin cap a la premsa, “malgrat el més que qüestionable tractament periodístic fet per diversos mitjans”. De fet, Alerta Solidària ha recordat que dos dels mitjans van publicar notícies amb les marques d’aigua de l’usuari que havia descarregat els documents, el que va permetre identificar-lo.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca