El terror protagonitzarà la nova edició del NiceOne Barcelona

El saló comptarà amb 198 empreses expositores que oferiran més de 320 terminals de joc

El terror protagonitzarà la propera edició del NiceOne Barcelona (N1B), el saló d’entreteniment digital que organitza Fira de Barcelona del 28 de novembre a l’1 de desembre, amb dues experiències immersives d’un vaixell fantasma desaparegut fa més de 70 anys i en una ciutat postapocalíptica presa pels zombis.

Publicitat

El saló també incorporarà per primera vegada els ‘technosports’, una nova modalitat de videojoc que combina la realitat virtual i augmentada amb els esports, ha informat la institució firal aquest dijous en un comunicat.

La primera experiència immersiva situarà els assistents en l’Ourang Medan, un vaixell holandès que va desaparèixer fa més de 70 anys a Indonèsia sense deixar rastre, sota el títol ‘Man of Medan: An Immersive Experience’, que s’inspira en el videojoc de terror de Bandai Namco Entertainment i recrearà el buc en un espai de més de 200 metres quadrats, en què a través de vuit espais diferents els participants hauran d’escapar de l’embarcació i de les criatures que l’habiten.

D’altra banda, el saló comptarà amb la ‘Zombie Shotter Experience’, que arriba a càrrec de ‘RAW Organic Sport Drink’ i en què els participants hauran de fugir d’una ciutat destruïda pels morts vivents equipats amb armes ‘laser tag’.

NiceOne Barcelona també proposarà el ‘Zombie Station’, un videojoc de realitat virtual de Digital Legends i Neo Coliseum ambientat en una estació de metro assaltada per zombies.

Technosports

Respecte als ‘Technosports’, destaca ‘Hado’, un nou esport per equips que barreja esport, acció i estratègia en un combat immersiu en què s’enfronten equips de tres jugadors amb diverses opcions d’atac i defensa, boles de foc i escuts virtuals per guanyar.

Red Helmet portarà un joc cooperatiu per a equips de fins a cinc persones que hauran de col·laborar per vèncer els monstres que aniran apareixent; mentre que Visyon XR Cup presentarà Tower Tag, una competició de supervivència basada en els videojocs de ‘shooting’ en la qual participaran 144 persones cada dia i només una podrà guanyar.

NiceOne Barcelona ocuparà més de 60.000 metres quadrats en els pavellons 4, 5 i 6 del Recinte Gran Via de Fira de Barcelona, comptarà amb la participació de 198 empreses expositores i oferirà més de 320 terminals de joc.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes