El Loop Fair torna a colonitzar l’hotel Almanac amb una quarantena d’obres del millor videoart

Al mercat paral·lel al festival homònim s’hi venen les obres a un preu mitjà de 15.000 euros

Publicitat

El Loop Fair, punt de trobada d’artistes, col·leccionistes, comissaris i professionals vinculats al món de la imatge en moviment, desembarca des d’aquest dimarts i fins dijous novament a l’hotel Almanac. Una quarantena de les seves habitacions es converteixen en l’espai on els artistes de galeries locals i internacionals seleccionades exhibeixen les seves obres. A banda del gaudi, en tant que mercat d’art les peces són objecte de compravenda, amb preus que oscil·len entre els 1.000 i els 80.000 euros, amb un preu mitjà de 15.000 euros. El Loop Fair no té un eix temàtic, però com explica el seu comissari, Aurélien Le Genissel, les peces són un mosaic que “reflecteix les preocupacions polítiques, socials o mediambientals” dels artistes.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca