Zapatero il·lumina el camí a Sánchez

Demana un diàleg "obert i sincer" amb Catalunya on cadascú plantegi "totes les alternatives"

Publicitat

L’expresident del govern espanyol José Luis Rodríguez Zapatero ha demanat un diàleg “obert i sincer” amb Catalunya. En declaracions aquest diumenge a la SER, l’exlíder del PSOE ha asseverat que “no hi ha alternativa” per la crisi que l’aposta per un diàleg que “no cessi” i on cadascú pugui plantejar “totes les alternatives”. Zapatero ha afegit que qui més intenti la negociació entre Catalunya i l’Estat aproximarà la “recuperació de l’estabilitat i l’entesa”. “Pronostico que abans o després el diàleg es posarà en marxa”, ha afegit.

L’excap de la Moncloa també creu que els independentistes han fet un viatge “a cap part i sense retorn”. Però seguidament ha apuntat que la “intel·ligència de la democràcia espanyola” i la “generositat dels valors democràtics” faran que els partits espanyols estenguin el braç als independentistes per buscar “el millor acomodament i marc de convivència”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca