Teletip informa

L'actualitat cultural

Publicitat

Avui NoLlegiu ofereix a les 21h la sessió Hamlet. “The rest is silence” dins del cicle Shakespeare, impartida per Marilena de Chiara on es parlarà de la memòria del home i el seu temps.


Aquesta tarda, a les 19h30 a El Taller de Ctxt, Paco Pepe Gil presenta el llibre Humildad y paciencia de Pablo Carrero. Un vespre per impregnar-se de la història del segell discogràfic Rock Indiana.

Publicitat

Demà 14 de novembre, el col·lectiu ActivaMent projecta Beautiful Boy a la Biblioteca Marina Clotet a les 18h. Un cinefòrum que forma part del Cicle de Cinema i Salut Mental de Sant Andreu que busca construir diàlegs sobre la salut mental als ciutadans i ciutadanes.


En l’àmbit del teatre, demà també es re-estrena La Revelació 1.0 de Jorge-Yamam Serrano al Teatre Tantarantana i estarà disponible fins al 1 de desembre.


Divendres 15 de desembre a la Nau Bostik té lloc la jornada XOC’19: Noves tendències en gestió cultural. De 9 a 18h30 es plantejaran preguntes com: Quines seran les professions del futur? Com treballarem? Treballarem? Hi ha un futur per la cultura? Que indiquen les noves tendències? A quins reptes i a quins canvis de rols haurem d’enfrontar-nos? Estem preparades?


Chiquita Room celebra el seu primer aniversari amb l’exposició col·lectiva Arcana (Els secrets del Tarot) inspirada en les cartes del tarot. La inauguració durarà 24h, des de la nit del divendres 15 al dissabte 16 de novembre per cobrir un cicle sencer de nit i dia, com a analogia al viatge d’individuació que proposa el recorregut pels 22 arcans majors.

 

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca