Ni Pedro Sánchez ni Pablo Iglesias s’han posat en contacte amb ERC

Pere Aragonès avisa que el partit ara està "en el 'No' i esperem que es moguin": "O hi ha una taula de negociació política o nosaltres no podrem abstenir-nos"

Publicitat

El vicepresident de la Generalitat, Pere Aragonès, observa amb escepticisme l’acord entre Sánchez i Iglesias: “El que diu el document de PSOE-Unides Podem és que això és un conflicte entre catalans, com si l’Estat no hi tingués res a veure”.

Entrevistat a El Matí de Catalunya Ràdio, el republicà ha explicat que ni Pablo Iglesias ni Pedro Sánchez l’han trucat: “No m’ha trucat ningú del PSOE ni d’Unides Podem. Si ho volem, aquí hi serem”. El vicepresident ha demanat “reconeixement”, el que es tradueix en una “interlocució política amb les institucions catalanes”.

En aquest sentit, demana poder discutir sobre el referèndum d’autodeterminació dins una taula de negociació que tingui “garanties de compliment”: “Això és el que fa un any vam signar a Pedralbes, però després ells es van aixecar de la taula quan va sortir l’extrema dreta a Plaça Colon de Madrid”.

EL PREU DE LA LLIBERTAT

Des del 2013 a Revista Mirall hem treballat per fer realitat un espai de periodisme valent, crític i combatiu. Seguim en peu gràcies al suport voluntari dels nostres subscriptors. Suma't des de només 2€/mes

Si continues navegant per aquest lloc web, acceptes utilitzar les galetes. Més informació.

La configuració de les galetes d'aquesta web esta definida per a "permetre galetes" i d'aquesta forma oferir-te una millor experiència de navegació. Si continues utilitzant aquest lloc web sense canviar la configuració en aquesta web es defineix com a "permet galetes" per donar-li la millor experiència possible la navegació. Si continueu utilitzant aquest lloc web sense necessitat de canviar la configuració de galetes o feu clic a "Acceptar" per sota de llavors vostè consent a això.

Tanca